--------------------- Play to Listen --------------------

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Με καινούργια τραγουδίστρια θα εμφανιστούν, οι Hooverphonic, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.


Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, Fuzz Club, Αθήνα
Τι: Hooverphonic, Live!
Πόσο: Θεσ/κη 30€, Αθήνα 35€
Πληροφορίες: Principal 2310.428088, Fuzz 210 3450817
Χαρτής πρόσβασης: Principal  Fuzz 
Γιατί:  Ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα στην Ελλάδα, μας επισκέπτεται ξανά τον Δεκέμβριο, προκειμένου να μας βάλει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στον κοσμοπολίτικο κόσμο της pop.
Οι Βέλγοι Hooverphonic γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα από την αρχή της καριέρας τους, στα μέσα της δεκαετίας του 90 και δε σταμάτησαν να μας χαρίζουν
Η καινούργια τραγουδίστρια, Noemie Wolfs
Η καινούργια τραγουδίστρια, Noemie Wolfs
σπουδαία τραγούδια μέχρι σήμερα. Μέσα σε αυτή την 15ετή πορεία τους αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε ανάμεσα στα άλλα, τραγούδια όπως τα “Eden”, “Inhaler”, “2 Wicky”, “Club Montepulciano”, “This Strange Effect”, “Mad About You”, “Sometimes”, “The Last Thing I Need Is You”, μέχρι και τα πιο πρόσφατα “Gentle Storm” και “The Night Before”.
Με επιρροές από electropop, alternative, electronica και rock ανάμεσα σε πολλές ακόμα, οι Hooverphonic κατάφεραν από το ξεκίνημα τους να ξεχωρίσουν με τις υπέροχες μελωδίες τους και τα προσεγμένα γυναικεία φωνητικά που τους προσέδωσαν ένα μοναδικό σήμα.

Στις συναυλίες θα παρουσιάσουν τραγούδια από το νέο album τους "Τhe Night Before", καθώς και τις επιτυχίες που τους έκαναν τόσο αγαπητούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου